Зрелостници пътуват до Турция, за да пазаруват

Хасково

от Анжелина ЯНЕВА 661 прегледа 0

На аутфит от Турция залагали част от абитуриентите тази година. Много от представителите на мъжкия пол пътували до Турция, за да се “обзаведат” с костюм за бала.

Мохамед от спортното училище “Стефан Караджа” сподели, че вече си е купил всичко необходимо от южната ни съседка. Заложил е на черното. Ще бъде с бяла риза и вратовръзка.

Неговият приятел Юзджан Исмаил е решил да бъде с тъмносив костюм. Младежът е предпочел да бъде с папийонка в същата тоналност, която е хит сред мъжете тази година, подчертаха продавач-консултантите. Той също ще бъде с бяла риза. Целият аутфит му е излязъл 550 лв., разказа зрелостникът.

От Хасково обаче той е решил да си купи риза и панталон за другарската вечер. Смята да заложи на комбинацията червено и черно.

Според продавач-консултантите повечето абитуриенти предпочитали да пазаруват от южната ни съседка, защото излизало по-евтино. Наша проверка обаче установи, че ако сте решили да купувате от Хасково, за аутфита си ще трябва да броите около 350 - 400 лв.

Около 200 лв. струва костюмът за бала в местните магазини за официално облекло. Най-желаният цвят от две години насам е тъмносиният, разкриха още продавачите. Ризите се продават за 40 - 50 лв. Тази пролет на мода са розовите, лилавите и други свежи цветове. Вратовръзките са около 20 лв., а папийонките се предлагат на цена от 15. Обувките от естествена кожа струват от 80 до 120 лв.

Коментари