Волейболистките от Раковски отпаднаха от Берое на 1/4 финал СНИМКИ

Спорт

от Михаил Михайлов 768 прегледа 0

Волейболистките на димитровградския клуб Раковски отпаднаха на 1/4 финалите от шампионата от Берое Стара Загора с 0:2 победи. Синьо-жълтите изиграха последната си среща в този шампионат в зала "Младост" и загубиха с 1:3 гейма от зелените. Така те заеха петото място в шампионата, като се има предвид, че миналата година нашите момичета бяха вицешампионки, това си е сериозно отстъпление в класирането.

Момичетата на треньора Габриела Айшинова посрещнаха “Берое” (Стара Загора) в димитровградската спортна зала “Младост” във втори 1/4-финален плейоф навръх осми март.

Нашите отстъпиха с 1:3 при същия развой както в първата среща в Стара Загора. И в двете срещи Раковски имаше своите шансове за нещо по-добро, но за съжаление отпадна. В полуфиналите Берое ще срещне шампионките от Марица (Пловдив).

Срещата в зала “Младост” изгледа и новоизбраният треньор на женския национален отбор Иван Петков, който е и треньор на шампионките от Марица. В залата волейболистките на Раковски подкрепяха и част от най-добрите състезателки на Марица, както и фенове от Пловдив. Шампионките разузнаваха по този начин съперникът си на полуфиналите, а именно тимът на Берое.

В началото на срещата волейболистките на двата отбора бяха зарадвани с лалета за Международния ден на жената – 8 март./Хасковска Марица

Коментари