УЕФА сменя мач на Хасково 1957

Червено-белите посрещат Атлетик в събота от 14.30 ч. на Ямача, вместо в неделя

Спорт

от Веселин Тонев 252 прегледа 0

УЕФА сменя мач на Хасково 1957

Предстоящият двубой между Хасково 1957 и Атлетик (Куклен) от 14-тя кръг за първенство на Югоизточната Трета лига предвиден по праграма да се състои в неделя ще се играе в събота от 14.30 часа на Ямача.

Това се прави във връзка с официално писмо от УЕФА и Спортрадар до БФС, във връзка с пресичане на маниполирането на футболни срещи и постъпили сигнали в Европейската централа.

От своя страна БФС уведомява клубовете, че срещите от Трета лига трябва да се играят по едно и също време с тези от Първа и Втора лига в съответната държава. Смяната бе потвърдена и от ръководството на клуба, което се надява на подкрепа от своите фенове.

По този начин, най-вероятно ще бъде пренасрочено за 24 ноември (събота) и предстоящото следващо домакинство на хасковлии в регионалното дерби с Димитровград, което трябва да се състои на 25 ноември на Ямача.

В 14-тия кръг, съставът на Димитровград гостува на Гигант в Съединение, а Свиленград 1921 заминава за Казанлък за среща с местния Розова долина.

Отборът на Хасково 1957 е на 6-то място с 19 точки, Димитровград е 12-ти с 14, а с две по-малко е Свиленград 1921 на 15-тото място и мач по-малко.

Коментари