Тревоги за овните, натоварен ден за везните

Шоу

от Екип Марица 43 прегледа 0

Тревоги за овните, натоварен ден за везните

В четвъртък ще имате притеснение свързано с финансов документ, плащане или с други финансови дела. Очаквано или неочаквано събитие ще провокира смели идеи и планове за любовния ви живот. Днес може с недоверие или притеснение да приемете помощта или съвета на мъж, които всъщност ще ви донесат важен резултат или успех. Изненадите днес ще дойдат чрез ваши стари и нови приятелства и познанства.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес няма да ви липсват причини за притеснение или тревога, но това може да се окаже съвсем различно от реалността. Денят вещае важна новина или събитие свързано с момиче или с млада жена. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора от различни разстояния.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще се постараете да изпълните предварителните си планове за деня. Особено внимание ще отделите на тези, които са свързани с дома и със семейството ви. Ако все пак се наложи да се откажете от нещо, това не бива да ви притеснява, а осъзнайте факта, че вероятно ще имате по-благоприятен ден за това.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък може да се окаже доста натоварен ден, с необходимост от разрешаването на различни неприятности или битови проблеми. Може да ви се наложи да коригирате собствени грешки и да търсите по-бързото отстраняване на щетите от тях. Днес се опитайте да бъдете внимателни и не се натоварвайте с много задачи.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще изчаквате развитието на някои събития, които касаят семейството ви или някой от кръга ви роднини. Семейството ще бъде ваш приоритет поради някаква причина, но ангажиментите ви свързани с него или ще отнемат повече време или ще са свързани с бъдещи събития.

Източник : astrovelida

Коментари