Тодор Кирев седна на кметския стол на Беливанов

Хасково

от Екип Марица 228 прегледа 0

 Тодор Кирев в 12. клад е кмет за един ден на Хасково по инициативата на „ Джуниър ачийвмънт“-„ Мениджър за един ден“.  4 бяха кандидатите да седнат в кметския стол. Кирев участва за втора поредна година, миналата година е бил зам.-кмет. Общо 8 младежи днес са станаха ръководители на общината. 

Тодор Кирев  е от  Езикова гимназия „ Проф. Д-р Асен Златаров“ -Хасково в паралелка  с изучаване на английски и испански език, тренира хандбал. Възнамерява да продължи обучението си  в Шотландия, но е решен да се върне в България.

„Разчитам на вас – да учите, да завършите и да не напускате страната“,  каза кметът Добри Беливанов при посрещането на „ Мениджърите за един ден“. От своя страна  Тодор Кирев каза, че градът върви нагоре и е доста добро място за живеене, но въпреки това има какво още да се направи, например да се открие университет, което би задържало младите хора в Хасково.

След оперативка с директорите на дирекции и зам.-кмета Велин Балкански, Добри Беливанов и Тодор Кирев бяха на инспекция в детска градина“ Щурче“, където текат ремонтни работи. Това е една от осемте сгради на детски градини в Хасково , които се ремонтират със средства по ОП „ Региони в растеж“.

 

 

 

 

Коментари