Тази красива полицайка пази главния секретар на МВР СНИМКИ

Шоу

от Адриана Георгиева 100 прегледа 0

Красива полицайка на мотор пази главния секретар на МВР Ивайло Иванов в Пловдив. Атрактивната дама в униформа пристигна днес пред Областната дирекция на полицията като част от моторизираната група, която с вой на сирени придружаваше джипа на професионалния шеф на родната полиция.

Едва след като групата на две колела паркира мотоциклетите БМВ на Специализирани полицейски сили встрани от сградата и мотористите свалиха шлемовете, се видя, че сред яките момчета има и една жена. Късо подстригана, с прическа на кичури и много усмихната.

Старши полицай Ана Кръстева е от дамите, които могат да всеят респект у всеки мъж. От дете тя е любител на високите скорости и моторите. Казва, че работата, която върши, е нейната сбъдната мечта и се гордее с нея. Това, че работи в предимно мъжка компания, изобщо не я притеснява. Пък и по нищо не отстъпва на представителите на противоположния пол.

Ани няма как да остане незабелязана. Крехката жена в униформа и с мъжка професия притежава силен дух и борбеното излъчване, които трябва да има всяка дама, желаеща да получава нужното уважение, твърдят нейните колеги.