Събраха 3400 лв. за Лили от детския футболен турнир

Регион

от Екип Марица 558 прегледа 0

Събраха 3400 лв. за Лили от детския футболен турнир

Детският благотворителен турнир по футбол събра днес 3400 лв. за лечението на 5-годишната Лили от Димитровград. Както вече писахме, благородната кауза се проведе на стадион "Раковски".
Участваха 9 отбора момчета, родени 2010 и 2011 г. Те са от футболните клубове "Димитровград" 1 и 2, "Бригада" (Димитровград), хасковските "Слънце" и "Респект", "Олимпия" (Стара Загора), "Свиленград", "Арда" (Кърджали) и "Хеброс” (Харманли).
В дарителски кутии се набираха средства за Лили, която в столичната клиника по неврохирургия "Св. Иван Рилски". Наред с дарението на футболни фенове и съпричастни към каузата, пари дадоха и всички участващи в турнира тимове. Организаторите на надпреварата изказаха благодарност към всички включили се в кампанията. А бъдещите надежди на българския футбол научиха един от най-големите житейски уроци - да правят добро.
Благотворителната инициатива за момиченцето от Димитровград продължава утре с концерт в местния Драматичен театър "Апостол Карамитев”. Той започва в 19 часа.На сцената ще са Мери бойс бенд, Акустично джаз трио – Димитровград, групите Vision, Nord и младата изпълнителка Габи. Поканите са на цена от 8 лв./Марица

Коментари