Свиленград 1921 спасява сезона в Трета лига

Георги Георгакев: Хвърляме се на живот и смърт срещу Карнобат и Ямбол

Спорт

от Веселин Тонев 938 прегледа 0

Свиленград 1921 спасява сезона в Трета лига

СВИЛЕНГРАД

“Ножът опря до кокала. Не трябва вече да губим мач у дома. Хвърляме се на живот и смърт в двете предстоящи домакинства на Карнобат и Ямбол. Точките са много важни за нас, но това означава, че трябва всички футболисти да го осъзнаят и дадат всичко от себе си. В Раковски играхме по-добре от тях, а загубихме нелепо”. Това сподели с “Хасковска Марица”, отговорникът на мъжкия тим на Свиленград 1921 Георги Георгакиев.

Утре свиленградчани играят срещу Карнобат двубой от отложения 19-ти кръг на Югоизток. Срещата на Колодрума започва от 15 часа. Жълто-зелените се намират на незавидното 16-то място в групата с едва 17 точки от 5 победи и лоша голова разлика от 21:60. След утрешния двубой, домакините в събота отново ще излезнат срещу Ямбол в редовния 21-ви кръг.

“Важни играчи са контузени за мача с Карнобат. Това са Христо Георгиев, Йордан Лозанов и Костадин Желев. Ще трябва да играем без тях. Най-вероятно на терена ще излезне легендата Анастас Попов, който надявам се ще даде голяма подкрепа на младите. Новите в състава, братя Здавчеви от Първомай, Мишо Михайлов от Съединение и Атанас Савов от Евроколеж все още не са паснали в отбора. Факта, че още не сме играли вкъщи би трябвало да докара доста от феновете да ни помогнат”, се надява Георгакев.

Коментари