Станислава Станкова: Пожелаваме бляскаво бъдеще на Кочева

Радослава Бъчварова ще замени обявената за най-полезен състезател на миналия сезон пловдивчанка

Спорт

от Михаил Михайлов 951 прегледа 0

Трансферът на Виолина Кочева в Берое Стара Загора е факт. Тя дойде в Хасково 2012 като полузамразена стока, каза спортният директор на Хасково 2012 Станислава Станкова. Треньорът Елена Станкова я превърна в доста апетитно ястие и е съвсем нормално някой да си я поръча. Не ни остава нищо друго освен да й пожелаем крепко здраве и бляскаво бъдеще със зелената фланелка, допълни тя.


Станислава Станкова обясни, че последното ново попълнение Радослава Бъчварова ще замени обявената за най-полезен състезател на миналия сезон Кочева. Бъчварова идва от тима Клуж от Румъния, тя има сериозна кариера и в няколко други европейски отбора. Спортният директор добави, че целите пред тима, направил златен дубъл през миналата година, си остават титлата и купата и през тази.

Всичко премина в рамките на трансферния прозорец, с леко отворена ножица към Берое. Трансферът бе обявен във вторник, а официалното затваряне е на 8 януари, понеделник, каза тя.

Вторият етап на шампионата стартира в неделя с ново гостуване в Стара Загора. Часът на срещата още не е определен. Така вече бившата звезда на Хасково ще направи дебют със зелената фланелка срещу отбора шампион и носител на купата на страната, който напусна в началото на седмицата.

Феновете на баскетболния Хасково не спират да коментират трансфера в социалните мрежи. Естествено коментарите са изпълнени със съжаление за напусналата звезда. Не липсват и обвинения в предателство, а най-интересният коментар е, че явно и Виолина Кочева е последвала примера на гаджето си - бившия централен нападател на Дунав Русе Мирослав Будинов, който премина наскоро в опашкаря Септември София. Та и Кочева преминала в по-слаб отбор, гласеше постът на запалянковците./Хасковска Марица

Коментари