Спешно се нуждае от нашата помощ двегодишната Мария-Антоанета

Хасково

от Михаил Михайлов 898 прегледа 0

Спешно се нуждае от нашата помощ двегодишната Мария-Антоанета

Двегодишната Мария-Антоанета Тихомирова Трендафилова от Хасково е с тежка диагноза и се нуждае спешно от средства за операция на става в Турция. Изследванията и точната диагностика ще бъде направени на 24 април. Момиченцето е най-малкото от трите деца на самотна майка и е родено с диагноза спина бифида,за която има поставена пластика на гръбначния стълб. Също така е засегнато дясното и краче.


През ноември 2017г. беше направена операция за наместване на ябълката на таза,но има и скъсяване на крачето. Именно там ще бъде направена интервенцията в ставата. Има и придружаваща хидроцефалия, за която има поставена клапа на главата.


Лекарите спасиха живота на Мария-Антоанета, но не могат да й помогнат сега тя да проходи,за да бъде едно щастливо дете. Направихме консултация с лекари в Турция , които ни дават надежда , че дъщеря ми ще проходи, казва майката. Но за целта са необходими изследвания, снимки и прегледи в клиниката им, които са непосилни за мен като майка, защото сама отглеждам трите си деца, казва тя.

ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ, МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ

Сметката е Банка ДСК
IBAN:BG20STSA93000025218954
Титуляр : Мария-Антоанета Тихомирова Трендафилова

Коментари