След месец ровене ВиК най-после асфалтира "Съединение"

Хасково

от Михаил Михайлов 354 прегледа 0

След близо месец ровене като къртици в търсене на скрита авария ВиК най-после асфалтира дупките на булевард "Съединение" в Хасково. За около три седмици екип на ВиК Хасково направи шест-седем големи изкопа на един от най-натоварените булеварди в областния град. Малко над кръстовището на пазара на пешеходната пътека на пресечката му с улица "Георги Кирков" работниците и инженерите от водното дружество търсиха скрит теч на питейна вода. Това доведе до много нерви на преминаващите оттам шофьори и живеещите в района хора, на които водата беше спирана по няколко пъти на ден за много часове.


След като аварията най-после беше отстранена, върху асфалта на булеварда останаха шест големи чакълирани дупки, които водачите още две седмици се чудеха откъде да заобиколят.


След две предупреждения от община Хасково и многобройни наши публикации, най-после вчера следобед ВиК екипите решиха да закърпят липсващото асфалтово покритие на бул. "Съединение".

И работници на ОП „Екопрогрес“ започнаха спешно запълване на дупки по хасковските улици. За целта се използва 13 тона топла смес. Вече са запълнени дупки по булевардите „ Г.С.Раковски“, „ Съединение“,“ Илинден“, „В.Левски“ така също по улиците „ Цар Освободител“, „ Стара планина“ и други.

Спешният ремонт на дупки по хасковските уици продължава и утре.

Коментари