Шофьор загина след сблъсък в дърво

Кола удари 10-годишно момиченце, изскочило внезапно на улицата

Регион

от Екип Марица 922 прегледа 0

Шофьор загина след сблъсък в дърво

Шофьор от Свиленград загина в катастрофа, 10-годишно момиченце бе блъснато от кола в Харманли, съобщиха от полицията.
64-годишният Стоян Янев карал "Фиат" по стария път от Свиленград за Любимец. Водачът загубил контрол над управлението. Автомобилът преминал е през лентата за насрещно движение и се е ударил челно в крайпътно дърво. Тежко раненият мъж бил откаран в свиленградската болница, но за съжаление починал по време на операцията от кръвозагуба.
С разкъсно-контузна рана на лявото стъпало е 10-годишното момиченце от Харманли. Детето изскочило внезапно на платното на улица "Стефан Льондев" и било блъснато от "Опел". 52-годишният водач от село Надежден нямал време да спре. Пострадалото момиченце било прегледано, след което му е назначено домашно лечение.
Двама абитуриенти също пострадаха в катастрофа в Хасково, допълниха от областната дирекция на МВР. Инцидентът станал край парк "Кенана". Там 18-годишен с "Фолксваген" се движил с несъобразена с характера и интензивността на движението скорост. Загубил е контрол над автомобила и се ударил в крайпътно дърво. От сблъсъка негов връстник е с разкъсана горна устна. 18-годишна девойка от с.Узунджово е с комоцио, хематом на главата, контузии на десните лакът и коляно. Няма опасност за живота на ранените. Съставен е акт./Марица

Коментари