Приятел иска услуга днес

Шоу

от Екип Марица 83 прегледа 0

Приятел иска услуга днес

Във вторник ще ви притеснят някои коментари или молба от страна на приятели, които ще се надяват или ще поискат някаква услуга от вас. Това ще има връзка с пари, документ или необходимост вие да помолите някой друг за услуга, което ще ви бъде неприятно. Днес бъдете внимателни в отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, защото нищо сигурно или категорично няма да има в техните думи или обещания. Във вторник избягвайте новите познанства, освен ако са необходимост свързана с работата ви. Вторник ще бъде благоприятен ден за бизнес пътуване или за пътуване с определена цел (не за отдих или пътешествия).
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще възникнат благоприятни възможности за развитие и реализация на ежедневните ви задачи. Ще се концентрирате върху разрешаването на битови проблеми. Днес ще научите новина свързана със събитие или промяна в семейството на ваш роднина или приятел.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес вниманието ви ще бъде насочено към семейството и роднините ви като цяло. Във вторник ще преживеете неочаквани събития с трудно предсказуемо развитие в бъдеще. Не избързвайте с реакциите или с решенията си, защото всяко нещо се развива по най-добрия за вас начин.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес основните ви ангажименти ще са свързани с работа или бизнеса ви. Ще имате възможност да реализирате своите предварителни планове за деня. Вторник ще бъде благоприятен ден за любовни преживявяния.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник бъдете смели, независими и настоятелни в своите действия и решения. Днес ще оцените приятелите си по техните действия и думи. Добрата новина ще дойде чрез вашата работа или бизнес. В любовта може да преживеете нещо специално, но преди всичко бъдете искрени в своите чувства и намерения.

Източник: astro.velida.net

Коментари