Празнуваме Ден на колежката

Ресторантите в града резервирани, както през деня, така и за празничната вечер

Хасково

от Милена Лавчева 2072 прегледа 0

Всички ресторанти в Хасково днес ще се пукат по шевовете заради празника 8 март, устонави репортерска проверка. Оказа се, че местата в заведенията за този ден са запазени отдавна. Имало напиращи и в последните дни, което наложило част от ресторантите да направят реорганизация в салоните си.

Пълно е за 8 март, нямаме места нито през деня, нито за вечерта, казаха от ресторант „Трите хикса” в Хасково. Там ще празнуват както трудови колективи, така и приятелски кръгове.

Вадим допълнително маси за празника, пълни сме над капацитета си, коментираха и от р-т „Орфей”. Оказа се, че резервациите там не са професионално обвързани и са предимно от приятелски компании и семейства. Трудовите колективи бяха за коледно-новогодишните празници, сега са повече семейни сбирки, допълниха от ресторанта.

Нямаме свободни места на 8 март, казаха и от „Уно Пию”. Всичко било резервирано както през деня, така и за празничната вечер.

8 март се празнува повече като Ден на колежката, защото във всички фирми и трудови колективи на този ден жените черпят колегите си и се заформя истински професионален купон, сочи досегашната практика.

В близките до 8 март дни, нямаше свободни часове нито при фризьори, нито при козметици и маникюристи, показа още наша проверка.

Коментари