Овни, не обещавайте.Раци, чака ви изненада

Шоу

от Екип Марица 35 прегледа 0

Овни, не обещавайте.Раци, чака ви изненада

В понеделник търпението ви ще бъде поставено на изпитание от действията или сприхавия характер на жена, която не е член на вашето семейство. Като цяло през този ден ще можете да реализирате задачи, които са важни за дома и семейството ви. В първия ден на седмицата ще може да направите конкретни планове за следващите 7 дни, но избягвайте да търсите лесни начини за разрешение на сложни проблеми или да се осланяте изцяло на нечия помощ. Ако организирате нещата си така, че сами да се срещнете с хора, от които зависи разрешаването на ваш проблем, успехите ви ще са много по-реалистични и постижими. ЛЮБОВ: Днес ще обсъждате с партньора си планове свързани с дете, като зачеване или отглеждане на вече родено такова. Мъжете над 35 годишна възраст ще бъдат по-щедри към своята любима жена, тъй като днес ще имат причина за подобна щедрост.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес избягвайте да давате обещания. През следващите няколко дни предстоят събития, които ще ви принудят да промените плановете си. Днес мнозина от вас ще отделят време за подготовка, свързана с предстоящо събиране.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще се ангажирате с различни подобрения, ремонт или промяна в дома. В понеделник може да купите нещо ново за жилището си. Денят не е от най-благоприятните за пътуване, затова бъдете внимателни и подготвени за всякакви ситуации.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неприятностите днес ще ви покажат ваши грешки или неработещи, злепоставящи ви отношения. Добре е днес да направите промени, за да може да продължите напред без да сте натоварени с подобни негативни емоции. Очаквайте интересни или неочаквани новини свързани с ваши роднини.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник вниманието ви ще бъде насочено към работата или бизнеса ви. Денят вещае неочаквана новина свързана с човек, с когото сте имали общи професионални или бизнес отношения. Приятните изненади ще са свързани с ваши познати от близо и далеч.

Коментари