Общинска: трябват номера и свидетел срещу наглите шофьори

Хасково

от Цанка Семерджиева 135 прегледа 0

Общинска: трябват номера и свидетел срещу наглите шофьори

Общинска полиция не спи, но няма как да е навсякъде. Нарушителите, които сте застени могат да бъдат санкционирани, коментираха от звеното по повод наша статия от тази сутрин за нагли шофьори.

Уловените на спирката на пл. „Спартак“ ще бъдат санкционирани по общинската наредба, ако ни бъдат предоставени записи, на които се виждат номерата и има свидетели, обясни Адам Адамов, началник група в ОП.

Такова е положението и с шофьорите, които карат по тротоара. Ако ни бъдат предоставени записи, на който се виждат номерата и има свидетели, ние ще уведомим КАТ и нарушителите ще бъдат глобени, допълни той.

Адамов апелира за нетъппимост към подобни нарушения и отговорнот от страна на гражадините. Не е достатъчно само нарушителите да бъдат заснети и пуснати във фейсбук или до медиите, има последващи действия, според законите, за да се стигне на санкция. Само тя пък спира некоректните, допълни той.

От Общинска коментираха, че не са редки случаите, в които са действали по сигнали и граждани, станали свидетели на нарушението, са съдействали.

Коментари