Наградиха EVN за най-добър проект в сферата на човешките ресурси

Компанията е отличена от Българска асоциация за управление на хора в “Годишните HR награди“

Бизнес зона

от Екип Марица 696 прегледа 0

Наградиха EVN за най-добър проект в сферата на човешките ресурси

EVN България спечели първо място в категория „Най-добър HR проект на голяма компания“ в петите „Годишни HR награди“, организирани от Българска асоциация за управление на хора (БАУХ). Наградата беше връчена на церемония в София на 11.01.2018 г.

Отличието е присъдено за проект "ПЕП - Програма за Ефективност и Постижения". ПЕП е международно позната програма, която в EVN България беше въведена по иновативен начин, с което беше провокиран интересът и спечелена подкрепата на всички сътрудници в компанията.

ПЕП е насочен към цялостен модел на поведение: от личностно присъствие пред колегите и клиентите, до начин на работа и сътрудничество в екип; използване на IT решения и умения за управление на стреса.

Въвеждането на програмата цели осигуряване на позитивна атмосфера на работа, повишаване на ангажираността, добра организация и баланс на работното място.

EVN България е един от най-големите работодатели в България, осигуряващ заетост на над 2200 български специалисти и ежегоден стаж на десетки младежи. /Марица.бг

Коментари