Морковите са откраднати, време е за тоягата

Коментари

от Екип Марица 98 прегледа 0

Морковите са откраднати, време е за тоягата


ВМРО скочи да брани съпругата на вицепремиера Томислав Дончев от обвиненията в расизъм спрямо циганите.

Светлана Дончева написа в социалната мрежа: "Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата", а след като бе нападната за коментара си, обясни, че това е общоприета метафора, която изразява изчерпване на всички възможности и нужда от спазване на правила, като последните се илюстрират от "тоягата".

Заради това от БХК поискаха съпругът Томислав Дончев да се разграничи или да подаде оставка.

"Какъв гняв, какви расистки коментари, лицемери такива? Да, това е цялата истина. Морковите отдавна са откраднати. Време е за тоягата", изригна във Фейсбук Ангел Джамбазки по повод атаката на правозащитниците.

"Искали съпруг да се „разграничава“ от съпругата си, тези защитници на правата, де гиди болшевики недоправени. Тояга. И за едните, и за другите. И лопата. Да поработят нещо истинско", разгневи се евродепутатът и зам.-председател на ВМРО".

Време е да се сложи край на безнаказаната етническа битова престъпност в махалите, на кражбите, на нападенията, на грабежите, на чудовищното библейско насилие над възрастни и слаби хора, смята Джамбазки и дава за пример последните инциденти от София, когато "цигани с каруца пребиха хора на средата на кръстовище посред бял ден, а преди дни възрастен мъж бе пребит и убит от цигани в Ботевград.

"Докога това лицемерие, докога тази фалшива толерантност?", реагира Джамбазки в подкрепа на становището на Дончева. "Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат и произвеждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, които са и ще са в тежест на обществото?

"Докога ще ни навирате в очите другите паразити от разните соросоидни комитети, които паразитират върху социалните паразити? Докога ще се правите, че не разбирате, че фалшивите защитници на човешките права и останалите негодници имат жизнена нужда от гетата? Че от тях се хранят с грантове?", гневи се още Ангел Джамбазки.

Коментари