"Мисия Надежда" за Антон стартира с 15 885 лв.

Регион

от Екип Марица 953 прегледа 0

15 885 лв. за лечението на треньора по танци от Димитровград Антон Лозев събра благотворителният концерт „Мисия Надежда“, с който бе даден старт на благотворителната кампания.

13 318 лв. са от продажба на покани за благотворителния концерт и дарителската кутия там. Още 2 107 лв. са преведени от дарители по банковата сметка. Финансова помощ в размер на 460 лв. отпусна и общински съвет-Димитровград по местната наредба.

В концерта участваха Ивана, Сестри Диневи, Формация „Паскалев“, Теос Маг, балет „Джани“, „Галаксико”, „Стрийт Дъст“, талантливи деца от Димитровград, танцови формации от София, Пловдив и Ловеч.

На 1 декември, „Мисия Надежда“ продължи с Благотворителен рок-концерт на димитровградски групи в КДК от 20 часа, а на 5 декември от 18 ч. в зала „Асен Крайшников“ на клуба с благотворителна изложба-базар на димитровградски художници.

Преди по-малко от месец създателят на първия в страната рокендрол клуб Антон Лозев чува най-страшната за един спортист диагноза: Амиотрофична Латерална Склероза (АЛС) - неврологично заболяване, което води до атрофия на мускулите, постепенна парализа и фатален край. Единственият му шанс са 4 процедури със стволови клетки в клиника в Истанбул, всяка от които на стойност 10 000 долара.

Банковата сметка за набиране на дарения: 
Юробанк България АД 
IBAN BG52BPBI79261062432301 
BIC BPBIBGSF 
Антон Игнатов Лозев​

Коментари