Майки се сбиха в класна стая

Разлютените дами строшили едно от стъклата при схватката, две патрулки пристигнали да ги усмиряват

Регион

от Делян Аврамов 2205 прегледа 0

Майки се сбиха в класна стая

Майки се сбиха в класна стая. Инцидентът станал в симеоновградското СОУ "Св. Климент Охридски" в края на миналата седмица, потвърдиха от полицията.
Според запознати със случая двете родителки първо спорили разгорещено, после се хванали за косите. В схватката било счупено стъклото на единия от прозорците. Любопитни ученици се събрали да гледат сеир. Две патрулки от местния участък пристигнали да разтървават разлютените дами.
"На жените са съставени предупредителни протоколи. Причинилата счупването на инвентара е покрила щетите", казаха от областната дирекция на МВР. От там допълниха, че двете жени не искали да се жалват писмено една от друга пред органите на реда, като най-накрая си тръгнали тихо и кротко.
Местните хора коментират две версии за лютата схватка между майките. Част от симеоновградчани са убедени, че спорещите се хванали за косите от амбиция да докажат чия рожба е по-умна. Други пък твърдят, че до ръкопашната саморазправа се стигнало, защото детето на едната се заяждало с чедото на другата./Марица

Коментари