Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне

Шоу

от Екип Марица 45 прегледа 0

Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне

Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне. То ще започне на 29 март пред 2500 почитатели, които за по-малко от месец изкупиха всички места в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. В старопрестолния град е изчерпана и голяма част от допълнително пуснатите няколкостотин билета с ограничена видимост.

От екипа на Лили издават, че свободни места няма да има и в Габрово на 30 март, в спортната зала „Орловец” с 1800 места, както и в Гоце Делчев на 8 април (спортен комплекс „Неврокоп”, 1500 места) и Бургас – 16 април (спортна зала „Младост”, 1800 места). Почти разпродадени са и следващите спирки от турнето – Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), Панчарево (21 юни), Варна (30 юни) и Пловдив (17 септември). Финалните концерти са в София на 8 и 9 декември.

В Международния ден на театъра – 27 март, Лили Иванова ще бъде специален гост на наградите „Икар“ в Народния театър „Иван Вазов“. На церемонията тя няма да изпълни един от хитовете си „Икар“, а нещо съвсем ново – „Главна роля“ (музика – Артур Надосян, текст – Иван Тенев, аранжимент – Ангел Дюлгеров). Песента е част от най-прясното в репертоара на най-голямата ни поп певица, което тя представи в аванс на трите си концерта в зала 1 на НДК през октомври 2018 г.

Бтв.бг

Коментари