Кристиано Джарета на кастинг на млади футболисти в България

Спорт

от Екип Марица 58 прегледа 0

Кристиано Джарета на кастинг на млади футболисти в България

Бившият спортен директор на Новара, Удинезе и Асколи Кристиано Джарета дойде днес за участие в кастинг за футболисти в България, които могат да бъдат реализирани в чужди отбори. Събитието се провежда на на изкуственото игрище на стадион „Раковски“ в София.

Целта на кастинга е подбор на кадри, с които компанията да работи в дългосрочен план за индивидуално развитие във всяко отношение - спортно-техническо, физическо, психологическо и маркетингово представяне. При по-малките ще бъде набелязване на спортно-технически умения, съвети и консултации за следващи стъпки в развитието.

Тестовевете са във възростови групи 12/13/14/15 и 16/17/18/19. От всички възрастови групи ще бъде използван видео материал, който ще бъде анализиран за обучението на втория пореден семинар на Аталанта в България, като на най-добре представилите се ще бъде направен детайлен анализ. От всички кастинги отличилите се момчета ще получат възможността да участват във финално събитие през пролетта, на което ще бъдат поканени специалисти от цяла Европа.

Следващите кастинги ще бъдат в други градове на България, като датите ще бъдат обявени допълнително.

Коментари