Крепостчанка благодари на Бърза помощ в Хасково за доброто отношение

Регион

от Михаил Михайлов 875 прегледа 0

84 годишната Делка Димитрова от село Крепост благодари за доброто отношение на екипа на Бърза помощ в МБАЛ Хасково. Пенсионерката почуствала силни болки в стомаха, най-вероятно от гастрит, в началото на годината. До спешото отделение я откарала снаха и с колата. След обстоен преглед дежурния лекар и направил и кардиограма, защото разбрал, че е оперирана от сърце. Медицинските сестри и включили и система и я успокоили с насърчаващи думи.

Лекарите от Бърза помощ извикали и специалист от вътрешно отделение, който и прегледал жлъчката и стомаха. След, което и предложили да я настанят в отделението за лечение, но Димитрова отказала. Тя се почувствала по-добре от топлото отношение на лекарите и сестрите в спешното и предпочела да си се прибере вкъщи за домашно лечение. Крепостчанката подписала декларация за отказ от лечение и се прибрала у дома си.

Изкарах два последователни грипа, затова чак сега успях да намеря адреса на вестник "Марица" и да благодаря специално на лекарите от спешното в Хасково. Доброто трябва да се поощрява, добави пенсионерката.

Преди години съм ходила по спешност в Бърза помощ в Димитровград, но там отношението на лекарите не беше такова, завърши Димитрова. Затова искам да изразя специалната си благодарност на д-р Пламен Перестеров, д-р Станислав Аркумарев, медецинските сестри Маргарита Чукова и Музафер Юсеин и санитарката Ширин, както и на целия екип на Бърза помощ в МБАЛ Хасково.

Коментари