Издирват собственик на БМВ за трафик на хероин

Сезират социалните служби за оставения по случая в ареста Костадин Илиев, имал непълнолетно дете

Хасково

от Делян Аврамов 1054 прегледа 0

Издирват собственик на БМВ за трафик на хероин

За национално издирване по случая с трафик на хероин за 260 000 лв. е обявен Никола Тодоров от София. Той е собственик на БМВ-то, в което на пункта Капитан Андреево миналата седмица бяха открити 3.993 кг дрога в тайник. Това стана ясно днес в заседание на Хасковския окръжен съд, където бе разгледана мярката за неотклонение на 39-годишния столичанин Костадин Илиев. Той бе зад волана на автомобила при откриването на пратката. Темида постанови Илиев да бъде оставен в следствения арест. За курсовете взимали по 250 евро.

Понеже Костадин отглеждал сам непълнолетното си дете, Темида разпореди да бъде сезирана и Агенция "Закрила на детето" в София.

Илиев не се признава за виновен и твърди, че не знае какво превозва всъщност. Пред разследващите той разказал, че често пътувал до Турция с Никола. Двамата оставяли колата на един и същ паркинг в Истанбул. След няколко часа взимали БМВ-то и поемали обратно към България. Границата между Турция и България Тодоров пресичал редовно пеш, а Костадин минавал с автомобила. Така станало и когато го арестували./Марица

Коментари