Икономист се бори за "Мис България" (СНИМКИ)

Димитровградчанката Габриела Вълкова представя Хасково на конкурса в София

Хасково

от Михаил Михайлов 3460 прегледа 0

Икономист ще се бори за "Мис България". Димитровградчанката Габриела Вълкова представя Хасково на конкурса в София. Тя заминава утре за престижния конкурс, който за поредна година ще се проведе в "Рейнбоу плаза". В петък Габи ще участва на представянето на кандидатките в организираната от модна агенция "Интерсаунд" класация в клуб "Планет". Тя спечели право да участва в националния конкурс след като на 19 май спечели регионалния конкурс в Хасково.

Червенокосата красавица ще защитава честта на цяла Хасковска област и обеща да даде всичко от себе си на репетициите, които ще са до събота. Конкурсът "Мис България" е най-престижният за красота у нас и ще се проведе в събота от 19,30 часа. Той ще бъде излъчван на живо от един от каналите на БНТ и Канал 3.


Габриела Вълкова е дипломиран бакалавър по стопанско управление. Завършила е икономическата специалност през тази година в Пловдивския университет "Св. Паисий Хилендарски". Тя е възпитаничка на ЕГ "Д-р Иван Богоров" в родния си Димитровград и знае отлично английски език.
Червенокосата грация е на 23 години и е печелила титлата "Мини Мис Димитровград" през 2006 година и има опит от участие по други конкурси за красота. Габи има редица професионални фотосесии. Тя със сигурност разчупва стереотипа за миски и е много умно, интелигентно и лъчезарно момиче. Освен това е и страшно фотогенична и умее да ходи и позира добре.


Регионалният представител на агенция "Интерсаунд" за Хасковска област Адриана Добрева каза, че това е третата наша представителка на най-престижния конкурс за красота. Освен че се стремим да подбираме най-красивите момичета, ние гледаме и те да имат излъчване и интелект, за да могат да се представят добре на събеседването с журито. А и да представят по най-добрия начин региона ни, каза Добрева.
Мис Хасково 2016 Теодора вече е трети курс специалност екология в Пловдивския университет. Хандбалистката Мария Димитрова, която ни представи достойно миналата година на конкурса, сега е първа година студентка във Варна и учи мениджмънт и работи като брокер в една от най-големите агенции за недвижими имоти в морската столица.


Адриана Добрева каза, че с всяка година хасковските красавици се класират все по-напред в надпреварата и сега тя възлага най-големи надежди Габриела да стигне до финалния кръг. Тя има всички шансове за това, защото освен с красота е надарена и с голям интелект и има страхотно присъствие на сцената, добави Добрева./Хасковска Марица

Коментари