Хороскоп: Финансови предложения за 3 зодии

Шоу

от Екип Марица 68 прегледа 0

Хороскоп: Финансови предложения за 3 зодии

Във вторник ще имате желание и амбиция да направите много неща, като за някои от тях ще ​сте с предварително подготвени планове. Като цяло успехът ще бъде на ваша страна, особено, ако се ангажирате с нови начинания или ако имате контакти със съдебна (юридическа) институция. Днес ще преживеете събитие или ситуация, които вече сте преживяли в миналото си. Тези преживявания най-вероятно са имали отношение към вашия любовен или личен живот. Във вторник ви предстоят срещи, разговори или събирания по приятен повод. Днес обаче ще очаквате развитието на една интрига или нечия измама, която през последните няколко дни е излязла извън контрол. ЛЮБОВ: мъжете над 35-годишна възраст да внимават с извънбрачната си връзка, тъй като е възможно тя да бъде разкрита или да възникне друга неприятна ситуация. Младите жени ще имат благоприятен ден за създаване на нова романтична връзка или ще получат радостна новина от партньор, който най-вероятно в момента е в друго населено място.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец изненадата, която ще преживеете днес може да има връзка с документ, с предложение свързано с пари или допълнителен доход. Този ден ще има важно значение за вас и не бива да се омаловажават събитията или срещите, които ще имате. Днес не отлагайте нито един ваш ангажимент или обещание.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес може да очаквате възникването на нови възможности и развитието на полезни за вас контакти. Конфликтите и споровете в семейството ще преминават бързо. Ще следите събитие свързано с една човешка драма, възникнала поради грешки от миналото на конкретната личност.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще разговаряте по въпросие свързани с пътуване или ще се подготвяте за такова през близките няколко дни. Във вторник ще имате интересни контакти с хора от близо и далеч. Избягвайте проблематични отношения с хора, които ви ангажират вниманието единствено със собствените си проблеми.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник мнозина от вас ще бъдат напрегнати поради важността на събитие, чието развитие ще очаквате днес. Вероятни са професионални или финансови отношения с жени, които ще имат дълготрайно развитие. Ще получите новина свързана със здравето на мъж и развитието на неговото лечение./Марица

Източник: www.astro.velida.net

Коментари