Хороскоп: Добри доходи за радост на 3 зодии

Шоу

от Екип Марица 41 прегледа 0

Хороскоп: Добри доходи за радост на 3 зодии

Вторник ще изиска от вас повече твърдост, упоритост и воля при вземане на решения и изпълнение на ежедневните ви задачи. Стремете се на всяка цена да реализирате плановете си за този ден. Не отлагайте нищо за утре, защото динамиката в сряда ще бъде още по-голяма. 
Днес няма нужда да хитрувате или бягате от задължения и отговорности. Повечето неща ще ви се случват с лекота и без големи затруднения. В много от задачите си  ще можете да разчитате на хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Възможно е да обмисляте нещо важно за ваше собствено дете или внуче, но вероятно няма да направите нищо конкретно в този ден. Избягвайте неприятности с мъж, който проявява упорит, твърдоглав характер. Развитието на противоречията помежду ви може да приключи с раздяла. Днес някои от вас ще преживеят специално събитие, свързано с жена, родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, която най-вероятно е ваша родственица. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде един ползотворен за вас ден с възможности да постигнете реални успехи в ежедневните си дела. Избягвайте сериозни ангажименти, свързани с момиче, тъй като то няма да подкрепи или следва вашите планове и цели. Конфликтите днес ще са свързани предимно с накърнено его, с прояви на гордост или поради консервативни възгледи. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще бъде важен ден за вашата работа, особено, ако се занимавате с някакъв вид производство, търговия, имоти или продажби. Днес мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа или бизнес ангажименти. Във вторник ще имате важни или полезни за вас разговори с приятели по въпроси, свързани с домашни или професионални дела. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес в семейството ви ще възникне напрежение или криза, която може да се обърне в нещо добро за вашето бъдеще. Поради тази причина избягвайте неразумни, прибързани или емоционални реакции, а следвайте естествения ред на събитията. Ако сте ангажирани с наследствено дело, имате грижа за наследствен имот или друг ангажимент, свързан с възрастен роднина. Днес може да очаквате благоприятно развитие на тези свои дела. Във вторник обърнете повече внимание на роднини, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник трудно ще реализирате свои планове, свързани с пътуване или с хора от други места, най-вероятно, защото вие самите ще зависите от други хора. Възможно е някои от вас да пътуват поради необходимост. Възможно е да получите разочароваща ви новина от друго населено място. Днес може да проведете важни разговори или да вземете решения, свързани с обща дейност и ангажименти. В работата си не пренебрегвайте коментари или информация от хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Източник:astro.velida.net