Хороскоп: 3 зодии да се пазят от любовни конфликти

Шоу

от Екип Марица 100 прегледа 0

Хороскоп: 3 зодии да се пазят от любовни конфликти

Във вторник ще имате интересни разговори или преживяване с приятели, от които може да получите интересни идеи или съвети, свързани с вашите финансови интереси.

Днес ще възникнат разходи, свързани с дете или ще планирате бъдещи такива. В понеделник младите мъже ще се зарадват предварително на една новина, която

впоследствие ще се покаже малко по-различна от действителността. Този ден ще бъде запомнен с най-различни неочаквани преживявания, като едно от тях може да бъде свързано с неочаквано приключване на неприятност, за която сте очаквали да ви отнеме повече време, за нейното разрешаване.


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес бъдете предпазливи с разходите си. През този ден успехите и неуспехите ще зависят изцяло от вас и от вашите собствени действия. Във вторник мнозина ще имат финансови отношения с непознати хора.


Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще имате предварително планирани ангажименти, чието изпълнение ще трябва да приключи до края на деня. Той може да бъде много важен и ще трябва да преминете през него с такава нагласа. През този ден едно преживяване ще остави дълготраен спомен в живота ви.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник, се пазете от недоразумения или конфликти в любовния ви живот. Те могат да възникнат неочаквано и да се задълбочат непредсказуемо. Това ще бъде неблагоприятен ден за пътувания поради различни неочаквани обстоятелства.


Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас вторник ще бъде силно емоционален ден. Ще се окаже, че днес ще трябва да приключвате на бързи обороти важни задачи и ангажименти. Ще има повече стрес в ежедневието ви, но и повече възможности за реални успехи./Марица

Източник: astro.velida.net

Коментари