HANGAR 42 с акустичен благотворителен концерт

здраве

от Михаил Михайлов 563 прегледа 0

Хасковската метъл група HANGAR 42 ще направи  акустичен благотворителен концерт в Театъра в навечерието на Рождество Христово.

На 20-ти декември в залата на ДКТ "Иван Димов" от 20 часа рокерите ще свичет благотворително, входът ще е безплатен, но ще има кутии, в които всеки може да дари средства. Те ще отидат  за каузите за лечението на четирите хасковски дечица страдащи от различни тежки заболявания. Концертът е част от кампанията \'\'Подари надежда вместо цвете\'\'. Припомняме, че чрез тази кампания се набраха голяма част от средствата за лечението на четиримата малчугани Дани, Крис, Ники и Данчо.

Събитието е подкрепено от община Хасково и колектива на театъра. Китаристът на групата Антон Делчев призовава всички фенове на твърдата музика и хора с добри сърца с обръщението: "Заповядайте да дарим надежда заедно".

Припомняме, че HANGAR 42 е една от най-известните хасковски рок банди. Музикантите участваха и в тазгодишният "Хасково Рок Фест 2017" като подгряха Дъги Уайт и John Steel./Хасковска Марица

Коментари