"Филип Морис" представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в България

С най-новия си продукт компанията продължава мисията си за изграждане на бъдеще без дим

Бизнес зона

от Екип Марица 153 прегледа 0

"Филип Морис" представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в България

С най-новия си продукт компанията продължава мисията си за изграждане на бъдеще без дим


С най-новия си продукт компанията продължава мисията си за изграждане на бъдеще без димСамо месец след световната премиера в Япония, IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха официално представени и в България на събитие, състояло се на 27 ноември в София. С него бе отбелязана и 1 година от стъпването на IQOS в страната. Срещата събра над 700 съмишленици на идеята за ускоряване на промяната към бездимна среда в България и почитатели на революционната технология с бранда IQOS. Сред гостите бяха най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, науката, медии и редица популярни лица.

От компанията подчертаха, че новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са разработени на базата на получената обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които днес се предлага IQOS. Новите устройства са с подобрен дизайн и функционалности - те са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба.

Това, което е запазено при новата серия IQOS 3, е първокласната технология на "Филип Морис" за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето, както и продължаващите научни изследвания, които вече доказаха намаленото образуване на вредни токсични вещества и които имат за цел да докажат намаления риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари.

„България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за четирите години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер“, заяви генералният мениджър Джордж Маргонис по време на официалната презентация.

В своето кратко изявление Джордж Маргонис предупреди, че като всеки новаторски продукт и IQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. „IQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим“, допълни генералният мениджър на Филип Морис.

"Филип Морис" представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в България

Коментари