Екзекуторите взеха титлата в Минерални бани

Спорт

от Екип Марица 196 прегледа 0

Фенклубът на ЦСКА Екзекуторс – Хасково взе титлата на 18-тия събор в националния курорт Минерални бани.

В оспорваната надпревара по футбол на малки вратички се записаха 6 отбора – Хасково, Свиленград, Харманли, Димитровград, Асеновград и Сливен, но на терена се явиха само четири. Предвид голямата жега, два отбора останаха по басейните в курорта. До финалния мач достигнаха тимовете на Хасково и Асеновград. Безкомпромисният съдия на турнира Тенчо даде край на финалната среща при резултат 1:1. Наложи се изпълнението на дузпи.

След майсторски спасявания на резервния вратар на хасковлии – Цецо, купата се качи за втора поредна година във витрината на Екзекуторс. Шампионският отбор бе в състав: бат Петьо /Старшината/, Цецо, Валери, Митко, Марин, Тишо /капитан/, Иван /Мелничарят/, Светослав /Джазо/ и мениджърът Дидо.

Двубоите на малки вратички се изиграха на обновеното игрище в училището на националния курорт с любезното съдействие на общината. Основният виновник за емоционалното събитие на феновете бе Иван Вълчев, който бе подготвил чеверме, торта и заря.

На събора феновете подкрепиха ПФК ЦСКА/София/ за съзиране на БФС и УЕФА за телевизионните права на отбора, където според ръководството на армейците има конфликт на интереси.

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf