Джени Суши се заяде нагло с Андреа! Вижте как

Спорт

от Дончо Донев 16808 прегледа 0

Джени Суши се заяде нагло с Андреа! Вижте как

Американската репортерка Джени Суши, който сътвори скандала с Кубрат Пулев, се заяде и с приятелката му. Джени се опита да жегне Андреа в социалните мрежи. Тя пусна на живо в Инстаграма си част от сторито си, в което откровено се заяжда с родната певица. При това директно, за да няма никакво съмнение към кого са отправени думите й.

"Защо ме гледаш?", написа Суши към сторито си, като е оградила, че е Андреа го е преглеждала. "Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!", допълни Суши, придружено от иронично сърчице.

Голяма част от феновете пък са убедени, че поведението на репортерката е провокирано от яда й, че не успя да свали Кобрата. За никого не е тайна, че преди злополучната целувка тя му се е увъртала доста сериозно в опити да получи нещо повече от него, пише hotarena.net.

И след неуспеха си, тя реши да се възползва от емоцията и целувката му, за да го съди като отмъщение. А защо не и да получи някой лев. И като част от озлобените ѝ действия, скача и на половинката му Андреа.

Коментари