Две постановки тази вечер в театъра

култура

от Михаил Михайлов 96 прегледа 0

Две постановки ще се играят тази вечер в театър "Иван Димов" в Хасково. Фестивалът "Театър, обичам те!" ще продължи с постановките на Мариус Куркински "Мъжът на жена ми" и на Елин Рахнев "Честита съпруга". Първата ще се играе в голяма зала и е с начален час 19 часа, а втората ще се играе в Камерна зала и стартира в 19,30 часа.

Представлението на Мариус е по сценарий на Миро Гавран и е с участието на актьорите Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. То е комедия и е на ПК "Ажур Пико".

"Честита съпруга" е по премирания с голямата награда за сценарий на тазгодишната "Южна пролет" на актьорът от хасковския театър Петър Влайков. Това е третото му изиграване пред хасковска публика. В постановката с блестящата си игра се превъплащават в образ Николета Малчева и Стефан Денолюбов.

Утре страхотните преживявания в Храма на Мелпомена продължават с постановката на Гери Турийска "Пощенска кутия за приказки". Тя е със стандартен начален час - 19. В нея се изявяват Гери Турийска, Рая Пеева, Мила Михова, Любен Дилов - Син, Димитър Калбуров, Косьо Лунгов, Радослав Владимиров и Петър Влайков.

Коментари