Димитровград сменя осветление за 821 000 лева

Регион

от Цанка Семерджиева 263 прегледа 0

Димитровград сменя осветление за 821 000 лева

 

Системите  на уличното осветление в Димитровград ще бъдат подменени. Новите енергийно ефективни съоръжения ще струват 821 000 лв., става ясно от обявената обществена поръчка.

За новата придобивка на града общината прибягва към пряко договаряне, след като предишната процедура е прекратена. Подадените оферти за обявения конкурс били неподходящи. Сега покана е отправена към две дружествата  - пловдивското Обединение „Енержи-КА-ИНОС” и  „Кивиа Ангелов” ЕООД от Враца.

Предвижда се подмяна на осветителни тела, табла за управление и въвеждане на мониторингова система за следене и управление на уличното осветление. Ще се сменят с нови съществуващите осветителните тела, табла, шкафове и др.  съоръжения.

 

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf