Девите да бъдат предпазливи, Рибите решават проблем

Шоу

от Екип Марица 96 прегледа 0

Девите да бъдат предпазливи, Рибите решават проблем

Във вторник ще сте склонни да се дразните от поведението и начина на общуване на хора, които не живеят във вашия дом. Възможно е това да са хора, които днес ще срещнете за първи път или с които винаги имате трудни отношения. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансов-материалните ви дела, но въпреки това вие ще сте склонни към притеснения и вътрешно напрежение. Днес бъдете внимателни в отношенията си с момче или с млад мъж, независимо от характера на вашите отношения, тъй като ще направи опит да се възползва от вашите чувства, благоразположение и добрина. Събитията на работното ви място не вещаят изненада

ЛЮБОВ: Ако имате връзка с партньор, който живее или работи в друг град или държава, днес ще възникне недоразумение или неприятен спор помежду ви. Младите жени ще са склонни към прояви на недоволство и фокусиране единствено върху собствените желания и чувства.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вниманието ви днес ще бъде ангажирано с възстановяването на прекъснати семейни, приятелски или професионални отношения. Една новина или събитие може да промени плановете ви за днес. Днес ще имате съновидение или странни усещания свързани с човек от Отвъдното.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес бъдете предпазливи, тъй като има знак за измама, манипулация или кражба. Днес ще успеете да реализирате своите планове свързани с дома или със семейството си. Вторник ще бъде благоприятен ден за ангажименти и задачи от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес търпението ви ще бъде поставено на изпитание поради неразумните или провокативни действия на хора около вас. Те вероятно ще имат за цел да провокират конфликт, който да ви злепостави или да ви накара да се чувствате виновни за нещо. Пътуванията днес ще ви донесат много емоции и преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде благоприятен ден за разрешаване на проблеми и недоразумения. С такт и дипломация ще можете да постигнете много, затова избягвайте хитрости и фалшиви думи. Ще бъде добре да прекарате част от дена в усамотение или медитация и да си осигурите една пълноценна почивка.

Източник : astro velida

Коментари