Дечев поздрави Симеоновград за празника

Регион

от Екип Марица 617 прегледа 0

Областният управител на Хасково Станислав Дечев изпрати поздравителен адрес до кмета на община Симеоновград Милена Рангелова по повод Деня на Симеоновград- 6 декември. В адреса се казва:

Уважаема г-жо Рангелова,приемете моите сърдечни поздрави по повод Деня на Симеоновград – 6 декември!

В историята на Симеоновград има много паметни периоди, има времена на растеж и просперитет, има и моменти на сериозни предизвикателства. Но най-важното за Вашия красив град е, че никога от ежедневието на хората от Симеоновград не са отсъствали най-ценните човешки добродетели- любов към семейството, привързаност към родния край и трудолюбие.

Днес Вашият град става все по-привлекателен. Тук се изпълняват проекти, които водят до качествена промяна на градската среда, до подобряване на условията за личностна и професионална реализация, до създаване на предпоставки за задържане на младите хора в града и общината. И тези промени не са кампанийни, това е стабилна тенденция.

Затова съм убеден, че каквото и да предстои от тук нататък пред Симеоновград, то винаги ще извежда града Ви на един по-просторен път- пътят на модерното развитие и благополучие.

От все сърце пожелавам на Вас и на всички жители на Симеоновград мир и благоденствие!

         Честит празник!

 

Коментари