Борисов: Кметът на Хасково да подаде оставка

Хасково

от Цанка Семерджиева 527 прегледа 0

Борисов: Кметът на Хасково да подаде оставка

 

Морално е кметът на Хасково  да подаде оставка и да се направят нови избори там, това заяви премиерът Бойко Борисов в извънредно изявление преди минути.  Дали Делян Добрев иска да става кмет, не знам, отговори той на журналистически въпрос.

Оставката на Добрев е морален акт, самият аз съм го правил . Партията го иска да остане  и е добре дошъл. Той    е от началото в партията, каза Борисов.

Сутринта разговарях с Добрев, той  е твърдо решен да я подаде. Това не е вина. Сега той ще трябва да докаже кое е клевета.  Думата кум отдавна няма в обществото същото значение, каквото е имала преди. Сега младите търсят приятел, който да сложи подпис при сключване на брак. БСП умеят  да подбират избрани изрази и си служат с добре подбрани истини, каза още премиерът .

Днес или утре ще се събере Изпълнителната комисия.   Там ще се разглежда ситуацията в Хасково, назначенията  в „Бултрансгас” и др., стана ясно още от изявлението му.  

Има друг пример обаче. Жената на финансовия министър Горанов бе в министерството преди него, но  бе уволнена, когато той влезе. Сестра ми е друг пример, тя не стана шеф на болница. Дъщеря ми също. Ако е в частна фирма, фирмата отива, ако е в администрацията ще има гейт.

Достоен акт,  сутринта пак говорихме, той е твръдо решен да я подаде. Това не е вина. Сега той ще трябва да докаже кое е клевета./Марица.бг

Коментари