Бомба: Мариана Векилска е уволнена от Брюксел?!

Шоу

от Екип Марица 58081 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Бившата водеща на Би Ти Ви Мариана Векилска се прибра от Брюксел, където беше заминала да работи в европейска институция. Тези дни тя беше забелязана на градинско парти в столичния хотел „Маринела“ да се суети сред гостите.Някои предположиха, че брюнетката се е провалила в работата си зад граница и се е върнала у нас с подвита опашка. Каква е истината, Векилска все още избягва да коментира.


Има вероятност тя да си е взела и отпуск, за да обърне внимание на децата си. Синът й Момчил е на 13 години и след заминаването за него се грижи основно татко му – радио водещият Симеон Колев.


Векилска има и по-голяма дъщеря от предишна връзка – Габриела. Тя също беше с нея на партито миналия уикенд.

Припомняме ви, че в европейската столица Мариана замина и заради любов. За настоящия й мъж не се знае много, освен че е с две-три години по-млад от нея.

Преди да го срещне, тя имаше и афера с актьора Калин Врачански. Последният обаче бързо се наситил на любовта им и прекратил отношенията си с екс водещата.

А бившият й мъж Симеон Колев заяви пред медии, че й е простил, но не иска да има нищо общо с нея.

Коментари


В нова тв при домуса търсят платени журналисти, поръчкови

Пак бомби!!!!!Аман от тъпи заглавия!

Уволниха, има вероятност да е в отпуска не знаят какво още .А бе вие добре ли сте.Спирам да ви чета.

Ох,остави се умряли са клюкарите и злобарите особено ,че е с по млад...

Начеса си минджата и се върна ,такива кучки има безброй в Брюксел.Тази пачавра за нищо не става.

Таа пък смешница . ..то там не е като в бтв...да се хихикаш цял ден и да наклюкариш све....и накрая и заплата да вземеш...!!! Е ГРЕДА ...!!!!! Сега задника и още по голям ше стане...???

Вчера,една много информирана пловдинчанка,работеща за в.Марица,каза на висок глас,че вестника е заприличал на ОФ,т.е.новини от женския пазар,но след ремонта. Кога ще станете достоверни и коректни.Ако искате дела за лъжи,готово.Ще фалирате след месец.!

Какво ни занимавате с тая проскубана кокошка. Каквато ще да е причината, няма право да си фръцва гъза на майната си и да зарязва дете. Фльорца!!

Злобата няма почивен ден!Клюкари злобни!Много ви яд нали???????

Парите и са дошли в повече..

Да слезе на Земята! Тя е като всички, нищо повече!

Ива,не си с всичкия си..

Абсолютна еднодневка,която няма място в Европейския парламент!Некадърница!