Боа почина от силиконов бюст

Шоу

от Екип Марица 199 прегледа 0

Боа почина от силиконов бюст на порно актриса

Боа, захапала силиконовата гърда на израелска порно актриса, флиртуваща с влечугото, почина от натравяне заради импланта.
Моделката Орит Фокс обаче - известна като местната Памела Андерсън, е добре благодарение на изкуствения си бюст, който е най-големият в Израел, и се възстановява след поставената й инжекция за тетанус.
Сцената се разиграла по време на фотосесия, планирана като предизвикателна и еротична и поръчана от местно радио.
Видеото, хванало предсмъртната хватка, вече се превърна в хит в YouTube.
В него се вижда как порно звездата се увива със змията и я целува, правейки всичко възможно двамата да изглеждат секси.
Отегчена и измъчена в ръцете на секс бомбата обаче, боата се шмугва под уголемената гърда точно след опита на актрисата да я целуне език в език и я захапва настървено в знак на протест.
Жертвата обаче се оказа именно нападателят, който по-късно почина от силиконово натравяне, макар боата да престоя с впити зъби в импланта само няколко секунди.
Тъй като става дума за дресирана змия, атаката е необичайна. По принцип тези влечуги са известни със способността си да се увиват и задушават плячката си. Ухапването от тях не е толкова опасно.
Случката неизбежно повдига въпроса за ефекта на изкуствените импланти върху здравето на разкрасяващите се дами.
Самата Орит Фокс е пристрастена към силикона. Освен препълнените си със силикон гърди, тя може да се "похвали" и с очи с небесносини лещи, изрусена коса и страховито издути устни.

Източник: vesti.bg

Коментари