Балет "Рона" представят Хасково на „Ваканция и СПА Експо“

Хасково

от Михаил Михайлов 274 прегледа 0

Туристическият център в Хасково ще се яви на 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ в София. Изложението ще се проведе от 14 до 16 февруари. Всяка година в него участват повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.

В трите дни, освен забележителностите в общината, центърът ще акцентира и върху представянето на събитията от културния календар на Хасково. За целта са поканени танцьорите от балет „Рона“, които ще изиграят шоу програма на сцената в главното фоайе на Експо център и ще презентират фестивала „Вълшебен свят“.

Всички участници в туристическия форум имат възможност да участват и в томболата, която Хасково организира съвместно с платформата ILoveBulgaria. За целта е необходимо да се сканира специално произведена табела с QR код, тематично създадена под формата на сърце. Табелата може да бъде намерен на щанда на Хасково, както и в „лапите“ на мечето - талисман на фестивала „Вълшебен свят“.

„Ваканция и СПА Експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Първият ден на изложението е отворен само за професионалисти. Във втория и третия ден входът ще е свободен и отворен за широката публика. Може да посетите щанда на Хасково, който се намира в зала 3 на Интер Експо Център.

Коментари