Б.Т.Р. и ПИФ свирят на рок фест в Хасково

Хасково

от Екип Марица 492 прегледа 0

Б.Т.Р. и ПИФ свирят на рок фест в Хасково


Кампания „Хасково срещу дрогата 2018“ ще се проведе от 22 до 29 юни в областния град. Програмата предвижда базар, посветен на билките, с участието на фирми и земеделски производителите на продукти на билкова основа, както и производители на мед и продукти от мед. Планирани са концерти и фотоизложба. В Мелпомена старозагорският театър ще представи „Без изход – изповедта на един наркоман”, което е представление за ученици 15-19 години.

На 26 юни пък е състезанието по плуване и спортна забава в басейн „Фантазия“. В рамките на седмицата срещу дрогата ще бъдат организирани състезания по колоездене и рисунка на асфалт.

Кулминацията е на 29 юни. Тогава ще започне „Рок срещу дрогата“. Рок фестът ще бъде на площадка „Спартак“ с участието на Б.Т.Р., ПИФ, Хангар 42 и Стокхолм.

Кампанията „Хасково срещу дрогата 2018“ е организирана от община Хасково, местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общински съвет по наркотични вещества и превантивно-информационен център по наркотични вещества. Съорганизатори са още Младежкият център, клубът по колоездене с ръководител Недялко Атанасов, театър „Иван Димов“, областният информационен център и Инер Уил клуб.

Вестник “Хасковска Марица“ е медиен партньор на събитието.