Лили Иванова пя за любов и още нещо в зала "Дружба" (ГАЛЕРИЯ)

Шоу

от Михаил Михайлов 2043 прегледа 0

ХАСКОВО, Снимки от Михаил МИХАЙЛОВ

Примата на българската естрада Лили Иванова пя за любов и още нещо в зала "Дружба" в Хасково снощи. Пред препълнените трибуни с над 1200 нейни горещи почитатели Лили изнесне концерт продължил час и четиридесет и пет минути. Тя не спря да се движи по сцената и да танцува горещи латино ритми.

Качена на огромни и много тънки токчета певицата често отпиваше вода и специална освежаваща напитка, за да продължи да нагнетява с ангелския си глас и без това загрятата до краен предел хасковска публика.

Примата не пропусна да благодари в началото на концерта на спонсорите си и кметът на Хасково - Добри Беливанов. Градоначалникът изгледа шоуто седнал на първия ред в залата, заедно с дъщеря си.

Лили Иванова зарадва своите почитатели с повечето си песни от новия и албум. Още при появяването и на сцената, цялата публика се изправи на крака в знак на уважение и я аплодира бурно. Екзалтираната агитка започна бурно да скандира "Лили, Лили, Лили".

Феновете ставаха на крака още няколко пъти, а публиката в залата буквално избухна при вечния и хит "Свири, свири, щурче". Почитателите и я извикаха един път на бис, но след като изпя последната си песен тя се прибра зад кулисите. Въкрепи бурните овации в залата Лили не зарадва феновете си с още един бис./Хасковска Марица

Коментари