Скандал! Бременна отнесе шамари заради куче

България

от Веселин Тонев 320 прегледа 0

Скандал! Бременна отнесе шамари заради куче

Бременна пловдивчанка отнесе шамари заради непослушно куче, научи ексклузивно Марица.бг.

Минути преди 21 часа снощи на бул. “Васил Априлов” се разиграл грозен скандал, разказаха очевидци. Бременна жена излязла на разходка с домашния си любимец. Кучето обаче се разлаяло по преминаваща група мъже. Това станало повод за скандал, при който бъдещата майка отнесла няколко шамара. Афектирана, жената се развикала. На помощ се притекъл приятелят й, който бил наблизо.

Крясъците и размяната на удари привлекли вниманието на клиенти на заведение, което се намира на отсрещната страна на булеварда. Трима мъже пресякли пътното платно на бегом и се намесили, за да разтърват скандалджиите.

Виковете “Как ще биеш бременната ми жена, бе” и “Що ме удряш” огласяли квартала още няколко минути. Групата, която вече наброявала 7-8 мъже, повечето голи до кръста, и бременната, продължили спора в по-нормален тон. Периодично обаче се чували нови викове.

Покрай воинстващата група минали десетки минувачи, но само един от тях решил да се обади в полицията. Сигналът е подаден в 21,08 часа. Патрулката от близкото районно пристигнала в 21, 15 часа, а двамата униформени останали на място да изясняват случая.


Коментари