Хасковски земеделец във "Фермата"

Трогателни думи върнали Яни Андреев от гурбет в родината му

Шоу

от Веселин Тонев 1467 прегледа 0

Хасковски земеделец във "Фермата"

СОФИЯ - ХАСКОВО
Анжелина ЯНЕВА

Участникът от телевизионното риалити шоу “Фермата” Яни Андреев е роден и израснал в Хасково. 29- годишният мъж може да се справи с всякаква земеделска работа – от оран до дърводелство.

Обработва 14 декара семейни лозя и се грижи за 100 кошера с пчели в село Козлец.
Иначе по професия младият мъж е историк. Завършил в Пловдив. Той обаче не се занимава с учителската професия. Разочарован от днешната младеж, веднага след като се дипломирал разбрал, че ще се работи друго. Затова отпътувал за чужбина. Обиколил е Англия, Германия и Шотландия. След гурбета се прибрал в село Козлец, където решил да се занимава със земеделие.
Андреев сподели в предаването, че това, което го връща от чужбина, са думите на баба му - „Не напускай родната си къща, защото не знаеш как се строи”.

Влязъл е във „Фермата“, за да спечели паричната награда. С нея смята да развие стопанството си. Вярва, че е сред най-силните кандидати.

Яни все още не е намерил жената на сърцето си. Мечтае неговата съпруга да бъде с хубаво тяло, сини очи, да не мисли за пари и да няма дете, защото майка му не искала такава снаха.

Определя себе си като непретенциозен и директен. Обича да казва нещата направо.

Коментари