Мюге от Хасково покори публиката с житейската си история на X Factor

Шоу

от Веселин Тонев 1458 прегледа 1

ХАСКОВО

Анжелина ЯНЕВА

Мюге Ридван очарова публиката на “Екс фактор” с песента на Риана и развълнува зрителите с житейската си история.

16- годишното момиче е от стамболовското село Лясковец. Тя учи в училище “Васил Левски” в Хасково. На музикалното шоу Мюге се яви с песента на своя идол Риана, на която мечтае да прилича. Тя трогна журито и зрителите с историята за делото за имот, което водят семейството й нейни роднини. Тинейджърката сподели пред камерите, че ако спечели наградата ще купи къща за семейството си. За вестник “Хасковска Марица” разказа, че не тя обаче я откарала до звездния подиум.


Тя мечтае да стане певица. Майката на Мюге- Шазие Мустафа, която бе неотлъчно до нея и я подкрепяше по време на реалити формата зад кулите, допълни, че дъщеря й пее откакто е проговорила на две годинки.

16- годишната ученичка обича R’n’ B и поп. Добави, че обмисляла да се представи в началото и с българска песен “Когато луната изплува”, но предпочела на английски.

След шоуто само за 10 минути получила близо 150 покани във фейсбук. Хората й пишели, че се справила чудесно. Вокални педагози също й предложили услугите си. Тя смята, дори скоро да тръгне на уроци, защото иска да следва музикална специалност в Пловдив. Допълни, че може да кандидатства и медицина, но ще продължи да се развива и с пеене.

Мюге каза, че ако е била една от фаворитките на “Екс Фактор” и стигне до финал с паричната награда би спонсорирала музикалната си кариера. Сподели още, че е разказала за делото за имот случайно, тъй като един от въпросите бил “Какъв е най- трудният момент в живота ви?”. Нейни роднини го водели за половината част от къщата, в която живее. Ако спечелех на края на шоуто, естествено, че бих купила на семейството си къща, но бих реализирала и музикални проекти, категорично е младата дама.

Шазие спомена, че въпросът, зададен на дъщеря й по времето на формата, я развълнувал много, тъй като Мюге била малка, когато възникнал правния казус с нейните близки и тя го преживяла по-тежко.

Сега ученичката е устремена да избере най- подходящия музикален педагог и смята отново да се яви на конкурс или реалити формат./Хасковска Марица

Коментари