Звездите вещаят промени за раците,козирозите и девите

Шоу

от Цанка Семерджиева 145 прегледа 0

Звездите вещаят промени за раците,козирозите и девите


Овен

Днес за вас ще е добре, ако се въздържате от съществени реконструкции на работното си място. Опитайте се да сте правдиви и умерени, ако ви се наложи да сте в ролята на умиротворител в службата. Не разкривайте твърде много от собствените си планове за близкото бъдеще. Ограниченията и множеството спънки ще забавят темпото ви на работа, но като че ли именно това ще ви даде шанса да направите равносметка на вече изминалите събития.

Телец

В първия ден на седмицата само ще спечелите, ако се дистанцирате от кавгите и интригите около вас. Опитайте се да не оценявате чуждите действия, решения и професионални възможности. Колкото по-тихи и спокойни сте, толкова е по-голяма вероятността от цялата неразбория да се окажете с максимум дивиденти. Поставете под контрол поведението си в професионален и личен план, за да не намалите шансовете на търсените от вас резултати.

Близнаци

Днес мнозина от вас трябва да действат с повече кураж, ако искат да спечелят доверието на нова особа в прякото си обкръжение. Спокойно можете да планирате крупни покупки, но помнете, че денят не е подходящ да давате пари назаем. Предпазвайте се от лесни обещания, за които не сте сигурни, че ще може да спазите. Опитайте се да намерите време и за любимите си занимания. Не се страхувайте от собствените си чувства и емоции.

Рак

Понеделникът ще поразсее вродения ви песимизъм и ще ви поднесе изненади. Мнозина ги очакват промени, повечето от които ще се окажат за ваше добро. Не прибързвайте с решения, взети в края на миналата седмица. Някои ще ги товарят с нови задължения, но вие сте свикнали да тъчете на няколко стана. Не пренебрегвайте творческите си заложби и не загърбвайте неща, които отлагате от доста време. Понеделник като цяло няма да е от най-успешните ви дни.

Лъв

В първия ден на седмицата не допускайте вмешателство в професионалните или личните си дела, независимо дали от страна на високопоставени особи или възрастни представители от семейството ви. Финансовото ви състояние ще е задоволително. Пред мнозина ще се появи нова цел в професионалната сфера. Въпреки благоприятните условия, с които ще разполагате, през днешния ден е добре да подсигурите стабилността на постигнатото от вас от делови характер.

Дева

В първия делничен ден мнозина от знака ще мечтаят за предприемане на промяна в стила си на живот. Значителна част от вас ще използват тази си мотивация, за да сменят населеното място или да се преместят в нов дом. Качеството и бързината на действията ви ще определят крайните резултати в професионалната сфера. Не оставяйте на заден план изпълнението на рутинните си ангажименти само защото сте затрупани със задължения.

Везни

Днес дайте по-голям простор на въображението си, защото благодарение на него ще привлечете изгодни оферти в професионалната сфера. Предпазвайте се от необмислени действия и решения в службата. Стремете се да планирате ангажиментите си, за да постигнете успех както при работата си в колектив, така и в случай, че сте заложили на собствените си усилия. По-голяма част от вас ще се радват на изненадващи приходи. В любовта не искайте невъзможното.

Скорпион

През първия делничен ден с аналитичните си способности и най-вече с умението да предусещате ходовете на конкурентите ще съумеете да намерите правилната форма за осъществяване на собствените си проекти. Ще се нуждаете повече от всеки друг път от самостоятелност в делови и независимост в материален план. Ще сте търсени за съвети от високопоставени особи. Именно така ще съумеете да използвате пълноценно възможностите си.

Стрелец

Още в началото на седмицата се опитайте да бъдете много добре информирани, дори да считате, че не е наложително да запаметявате информация, която не ви засяга пряко. Мнозина ще трябва да открият баланс между натоварването и необходимостта си от пълноценен отдих. Правилното организиране на текущите ви ангажименти може да превърне това в реалност. Възможностите ви ще са добри, за да възстановите отново равновесието в живота си.

Козирог

Понеделник ще ви завърти във вихъра на бързи и непрекъснати промени, които ще ви изнервят, защото за мнозина добре подреденият им свят ще се срути. За някои се очертава смяна на работното място или реформи, които са свързани с намаляване на персонала. Козирозите, родени в средата на знака, ще получат шанс за нови позиции в бизнеса и в служебната йерархия, но се изисква да проявят инициативност, гъвкавост и в същото време постоянство.

Водолей

През първия делничен ден с добронамереност ще постигнете повече в професионалната сфера, отколкото ако открито налагате волята си над заобикалящите ви. Вероятността да се радвате на стабилност в материалната сфера е голяма, но въпреки всичко не ви съветвам за осъществяване на неразумни инвестиции. Избягвайте сами да ограничавате възможностите си в професионалната сфера, тъй като това ще ви лиши от шансове.

Риби

През първия делничен ден е наложително да използвате своите професионални умения, за да постигнете предварително начертаните от вас цели на работното място. Благоприятно развитие ще имат всичките ви инициативи, свързани с творчески или приложни дейности. Възможностите ви за постигане на финансови приходи ще са добри, така че не ги пропускайте. За родените в края на знака е необходимо да наложат контрол върху поведението си.

Източник: Сега.бг

Коментари