Нежният розов кварц е на мода през есента

Шоу

от Цанка Семерджиева 149 прегледа 0

Нежният розов кварц е на мода през есента

Марица

Най-пъстрият сезон идва с огромно цветово разнообразие в прическата. Есенните дами може да заложат на нежното розово, платиненото русо, топлия карамел или пламтящото злато. Изборът е във вашите ръце.

Ягодова блондинка

Нежно розовият оттенък отива на дами, които искат да се отличават от тълпата и не се страхуват да експериментират с външността си. Разновидност на този цвят е също розовият кварц. Двата нюанса изглеждат красиво и доста ефектно, особено на къса коса. И са прекрасна алтернатива на така омръзналото ви русо.

Платина

Сребристо пепелните тонове ще са във вихъра на модната вълна през есента. Платинените русокоски ще изглеждат свежо и необичайно. Единственото, с което трябва да се съобразявате, е, че този вариант не отива на всеки цветотип. Работата е там, че оттенъкът акцентира и върху най-малкото несъвършенство на кожата, дори на най-незабележимата асиметрия.

Карамел

Топлата цветова палитра винаги се ползва с популярност с идването на есента. В частност карамелът, който представлява комбинация между бежово и златно. Този вариант ще бъде оценен най-вече от почитателките на дълбоки и наситени тонове, шоколад и кестен. Карамел в съчетание с кафени нюанси, са безпогрешен вариант за всеки повод. В този сезон специалистите препоръчват да обърнете внимание на комбинацията от еспресо с карамел или млечен шоколад.

Червено злато

Най-неочакваният и противоречив нюанс сред фаворитите на есента. Цветът на червеното злато започна да се появява по модните подиуми още през миналия сезон. Не всяка дама обаче е готова да се разходи по улиците с толкова ярък тон на косата. Като алтернатива може да се обърнете към кафявата гама, добавяйки към основния тон красиви бежови акценти, които не само ще ви осигурят обем, но и ще освежат образа ви.

Канела

На въпроса какъв е модерният цвят на 2017-а, смело може да се отвърне: канелата. Есента отново я връща в салоните за красота, но този път в компанията на златисто медено и аленеещо шампанско.

Корени на показ

Блондинките могат да отдъхнат с облекчение - прорасналите корени остават една от ключовите тенденции. Важен момент е, че ефектът на загорелите на слънцето кичури изглежда печеливш само при прическа на пластове. Затова смело оформяйте косата и забравете за посещението при фризьора в близките три-четири месеца.

Коментари