Трус в Нова Тв - махнаха Ани Цолова

България

от Милена Лавчева 332 прегледа 0

Трус в Нова Тв - махнаха Ани ЦоловаАни Цолова вече няма да води сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България". Виктор Николаев ще води предаването сам. Решението на ръководството на Нова телевизия е взето преди часове, съобщава "24 часа".

От Нова телевизия също потвърдиха новината и пред OFFNews, че Цолова повече няма да е водещ на "Здравей, България".

В момента журналистката е в отпуск - тя трябваше да се върне на работа в понеделник, 11 септември. Това обаче няма да се случи.

По информация на "24 часа" Цолова все пак остава в Нова телевизия и вероятно ще прави лайфстайл предаване.

Източниците на OFFNews.bg обаче не потвърждават подобна информация.

В началото на август Нова телевизия се раздели с Дарина Сарелска - шеф на новините на медията. Нейната работа беше поета от Силва Зурлева, която е член на борда на директорите.

Според Пик, Ани Цолова е уволнена от Нова тв заради скандалите с баснословни хонорари и охолен живот на водещите, които разтърсиха медията в последните месеци.

Стартът бе даден с разкритията на напусналия журналист Васил Иванов, който обяви, че има новинарска мафия в екипа, която лобирала за политици и бизнесмени срещу определени суми.

Директните обвинения на Иванов бяха срещу шефката на новините Дарина Сарелска, но в скандала бяха замесени и имената на близките й колежки и много близки приятелки и в живота Ани Цолова, Лора Крумова и Галя Щърбева.

Последваха разкрития от страна Николай Бареков, който е работил навремето в бТВ с Ани Цолова – за охолния живот, който води, и огромната къща в полите на Витоша, която той попита с какви приходи е купена.

Подобна схема Бареков обяви и по отношение на екранния й партньор Виктор Николаев, а след това и за водещия от бТВ Антон Хекимян, които пък имали апартаменти на топ места в столицата.

Марица.бг припомня, че апартаментът на Хекимян е наследствен.

Скандалите, които разтърсиха Нова тв, вече е видно, че няма да се разминат без последствия. Шефката на новините Дарина Сарелска изхвърча преди месец, след това бе свалено предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева.

Двете са се спасили от тотално изритване, но са доста понижени – заплатите им ще са наполовина и ще правят безлично ток шоу в неделя сутрин, вместо публицистично предаване в праймтайма на уикенда.

Сега поредната отстреляна от списъка от „баджак журналистки”, както ги нарече Бареков, е Ани Цолова.

Съдбата на Цолова пък остава неизвестна въпреки твърденията, че е уволнена.

Възможно е по примера на Крумова и Щърбева и тя да успее да се спаси от тотално изпадане зад борда, като преглътне егото си и се примири с някоя второстепенна рубрика или да е просто редактор на някое предаване. /Марица.бг


Коментари