ИД подгони наш травестит

Шоу

от Веселин Тонев 619 прегледа 0

ИД подгони наш травестит

Далеч от мюсюлманския свят избяга най-известният роден транссексуален Ива Хаджи, пише в. "България днес". Цицорестатата блондинка, която все още крие пенис в гащите, се спаси от кръвожадни главорези и в момента си живее спокойно и охолно в Монако.


 Докато е била в емирството жената мъж е получила заплахи и за да си няма неприятности, бързо-бързо се е изнесла по на Запад. Ива изгря като успешен модел в Дубай, но вече обикаля Европа в компанията на тайнствен младок, който й е гадже. Мускулягата не е българин и въпреки че изглежда като истински мъжкар, явно си пада по момченца. След като показа, че има мъж до себе си, родният транс опроверга слуховете, че заработва като елитна компаньонка. 

Бившият Иво, който години наред се бори с общественото мнение, вече няма никакви задръжки. Скандализира със снимки по бельо, еротични фотосесии и предизвикателни клипчета в социалните мрежи. Наскоро блондинката с пенис стигна дотам, че публикува видео, на което се вижда как му правят фелацио. За радост на мнозина кадрите бяха бързо премахнати от мрежата. Хаджи не определя себе си като гей. Смята, че не е нито мъж, нито жена, а човек от "третия пол". Плановете на Ива бяха да премахне и пениса си, но все още не се е подложила на сложната и опасна интервенция.


novini.bg

Коментари