Ограничения по пътищата в региона днес заради колоездачна обиколка

Регион

от Цанка Семерджиева 209 прегледа 0

Ограничения по пътищата в региона днес заради колоездачна обиколка

ХАРМАНЛИ
"Хасковска Марица"

66-ата международна обиколка на България днес е в региона, предприемат се всички необходими мерки, за да гарантира безопасността на участниците. Създадена е временна организация на движението на превозните средства по местата, където ще премине колоната. Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция, съобщи МВР.

Важно е водачите да знаят, че днес, 7 септември, в 11.30 часа колоната ще поеме от град Елена към Ивайловград.

След старта в старопланинския град велосипедистите ще се отправят към прохода Твърдица - Елена. Около 12.50 те ще са в Твърдица. След това маршрутът им продължава през Нова Загора - Стара Загора - селата Бъдеще, Средец, Бяло поле, Симеоновград и Харманли, където се очаква да са около 15 часа. Обиколката ще продължи към Любимец /16.15 часа/ - през Лозен и Малко Градище – Ивайловград, финалът се очаква да е около 17. 30 часа.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета.

Коментари